En behövlig resa hem

Ompysslad av min mor är precis vad jag blir just nu. Eller kanske inte just nu precis för nu ligger dem och sover. Men annars. Hon är så söt så jag vet inte hur jag ska tacka och ta emot. Med glädje och kärlek i kroppen myser jag framför datorn i gästrummet. Imorgon skulle hon göra en lyxfrukost till mig och henne. Jag behövde verkligen komma hit. Stressen har spelat mig ett spratt i en allt för lång tid. Nässelutslag osv osv.. Det har liksom inte tagit slut. Jag är en skör människa när jag är stressad och grubblar för mycket. Mitt huvud känn som en uppblåst luftballong när jag har tänkt för mycket en dag. Jag tänker och tänker men kommer ingen vart..

Snart är det jul och tiden har gått riktigt fort.
kom nyss på att jag nog har bjudit in mig själv till en nyårsfest. Haha.. Så kan man också göra när man är desperat såhär inför nyår. Nyår har nog aldrig varit min kopp av te och kommer nog förmodligen inte att bli det heller. Men jag tänker då se till att ha en trevlig kväll som en kväll som passar mig. En kväll med folk jag tycker om och vill kliva in till 2012 tillsammans med. Det är ett läskigt kliv till ålderdom och rynkor, men tillsammans med vänner så kan det inte blir mer än rätt. Snart så 2012 så kommer vi och ser till att dina dagar blir fyllda med massor av tokigheter.

Nu ska jag krypa ner i loftsängen och soova tills min mor kommer och väcker mig imorgon.

Kärlek

Inte okej

Jag är så trött på mycket just nu. En sekunds glädje slår över till depp i tio minuter. Det är inte okej!
Detta resulterar i att det blir en del grubbel, och inte tala om dessa bråk med min syster. Det var längesen vi bråkade som vi gör nu. Skit trist! Idag skulle jag försöka hålla en undervisning för henne och det gick ju som det gick, vi började gräla och jag gick hem..

Undervisningen var visserligen rätt kass eftersom jag inte ens förstod hälften av vad jag sa. Och hur ska någon annan kunna förstå om jag inte ens kan förstå själv?! Den kritiken gjorde att jag fick lov att tänka om. Tänka om helt och hållet faktikiskt.

Man kan grubbla över mindre?! Eller?

Oavsett så är det roligare att fixa med julklappar istället, så jag gör det!

kärlek behövs

Våga Vägra (erkänna att jackbrickan ligger i fickan) Vinter

Ja, vart ska jag börja? Att jag skällde ut en framtida kollega på kåren eller att jag har skaffat mig en stalker (typ).
Iallafall, våga vägra vintern var temat på kåren i fredags. Meningen var att jag inte skulle gå ut eftersom de senaste helgerna har varit mäktigt fyllda med alkohol och det som hör till. Onsdagarna med för den delen. Men trots det så får syrran med mig ut på Kåren iklädd en 60-tals dress (typ som en gammal baddräkt fast i tyg) som slutar precis nedanför skinkorna, och lite kortare än så.. Förutom dressen så tog vi på oss ett varsit affro och ett par gigantiska solglasögon. Brownspuder i hela ansiktet och så vidare.. En drink drack jag hemma innan vi gick dit, trots att det egentligen krävdes mer (jag avskyr kort-kort-kort). Jag kände mig mer avklädd än påklädd.

Herrana som vi hade med oss var asplakat redan innan vilket gjorde mig lite smått avundsjuk. Men eftersom det är så billigt inne på Kåren så sattsade jag på att dricka några shot. Men inte blev jag berusad. Antingen har personalen bakom baren blandat ut spriten med vatten eller så beror det på något annat oförklarligt?!

Förutom affrodansen som resulterade i två dagarns nackstelhet så skällde jag ut en i personalen i garderoben. Syrran påstod nämligen att hon hade lämnat jack-brickan till killen, då den egentligen låg kvar i fickan. Och där kommer jag "räddaren i nöden" som ska se till att syrran får sin jacka. Pinsamt, mycket mycket pinsamt. Måste i princip leta reda på killens namn och be om ursäkt, för jag var inte så snäll som jag  önskar att jag hade varit. Jag önskar att jag hade haft på mig affrot och solglasögorna precis då. Det kan kännas lite motstridigt att höra om jag och Kholod kan jobba i baren på kåren med tanke på att killen i garderoben var barchefen!

Killen som skriver sms hela dagarna på engelska dessutom, samt ringer 3-7 ggr om nätterna berättar jag om en annan gång.

Happ, imorgon är en ny dag. Kan jag kanske göra något gott för mänsligheten imorgon?



RSS 2.0