IKEA i Malaysia

Vi kom till Malaysia for tva dagar sen. Vi, Flickorna som fann varandra i Singapore. Eftersom jag och sofia redan har  tagit oss igenm de flesta turistattraktionerna har i KL sa bestamde vi oss for att dela gruppen. Emma och Maria tog en svang upp i KL tower medans jag och sofia tog bussen ut till IKEA. Helt sjukt. Jag har letat efter lakrits i varenda taxree butik, pa alla flygplatser som vi besokt och i de flesta godisaffarerna. (Ni laktitsfantaster kanske forstar vad jag menar?!) Men jag har inte hittat lakrits!!! Men nu, nu antligen,. Jag har varit pa IKEA och kopt salta fiskar.... jag ska spara mina laktitspasar och jag ska skydda dem val. ANTLIGEN!

Imorgon gar flyget till Vietnam. Mitt mission ar att aka cykeltaxi. Helst vill jag sjalv provkora en sadan. Far se hur det blir. Huvudvark och ett rum utan syre. Yippi, jag kanner verkligen for att lagga mig. Eller inte.

IKEA, lukten av mobler, smaken av kottbullar, prinsesstarta, daimtarta, arraxboll... Det var sa det var. Det var kul att se bokhyllan Ivar sta dar och bara se sa himla svensk ut. Harligt!

KL annu en gang

Nu var det ett tag sen igen, men jag har inte haft internet pa 10 dagar. Eller internet fanns det pa Tioman, men det var riktigt segt. Klarar inte av att sitta vid ett riktigt segt internet sa jag lat det vara.
 

Sitter har och ar i chock. Laste nyss ett inlagg fran min pappa dar han berattat att han har krockat. Herregud! Vet inte ritkigt vad jag ska skriva.Tararna ligger i kant med mitt oga. Fy. Tur att det gick bra. Jag ska ringa till dig alldeles strax pappa...

Forsoker komma pa vad jag ska skriva men jag kan inte skriva natt mer just nu. Egentligen har jag hur mycket som helst att beratta, men jag tycker att  det pa nagot vis blir battre om jag berattar dem genom samtal istallet for att skriva ner det. Just nu kanns det sa i alla fall.

Allt ar bra i alla fall, vi ar i KL igen. Har varit pa en O som heter Tioman. Helt fantastiska manniskor. Kommer att sakna er otroligt mycket. Har haft sa underbart kul under de dagar vi varit hos er. Snorkling, dykning, volleyboll...... Har sett en havsskoldpadda ocksa, eller tva var det. Det var haftigt. Har sovit pa ett flott hotell inatt, det var dyrt, 300 kronor per person och natt. Men herregud vad det var vart det. Jag har aldrig kannt mig sa ren som jag gor nu. Frukosten var helt underbar ocksa. Ska ringa min pappa och sen boka ett flyg till Vietnam. Hor sakert av mig senare. Kanske bara kanske orkar jag skriva ner lite langre historier da.

Sag att min mamma ar lite orolig och undrar over vad som hant pa Koh lipe. Jag kan lugna dig mamma, att allt gick bra. Allt handlade om ett svartsjukedrama. Jag och sofia bjod med en van som jobbade pa en restaurang i narheten av var bungalow pa en ol. Sen blev han valdigt svartsjuk och ville att vi skulle fara fran on osv. Och det gjorde vi ocksa dagen efter. Kandes som att det var lika bra. En annan berattade att thailandare kan bli valdigt svartsjuka. Sen far man val ta det man hor med en nypa salt. Men han blev i alla fall valdigt svartsjuk..
Mycket karlek 


Tankar..

Har egentligen ingen lust att skriva, men jag gor det anda. Sitter vid en dator i China town i Kuala Lumpur i Malysia. Det blev manga i dar. Menjag antar att ni forstar vart jag befinner mig. I det stora hela sa ar jag i Malysia. Har nyss lamnat Thailand, mer ofrivilligt an frivilligt. Historien bakom det hela tar jag nan annan gang. Men det ar inget allvarligt. Mest skrattretande faktiskt. Kan saga att alltid hander det nagot spannande pa de platser som jag och Sofia besoker.

Traffade ett gang grabbar som vi stotte pa pa Koh pangnag idag har i Kuala Lumpur. Vid samma hotel dessutom. Helt otroligt vad varlden ar  liten ibland. De skulle resa vidare runt i Malysia sen till Bali. Sjalv blir vi kvar i nagon dag till sen beger vi oss vidare med. Jag Marie och Sofia. Kallar oss ibland for powrpuff pinglorna. I annat fall kexet kakan och kolan. Vackert.

Jag ar trott i benen. I huvudet med. Det ar sa mycket folk att hjarnan far arbeta i hog hastighet for att hinna med att se allt och alla. Eller natt. eh, jag hinner val inte se mycket anda. Har mer eller mindre ett tunnelseende nar jag ar ute och promenerar. Det finns sa mycket att titta pa och om jag skulle titta pa allt sa vet man aldrig vad jag hamnar nar jag ar ute och promenerar.

Ska forsoka soka efter nagra fler adresser att skicka vykort till. Moster, om du laser det har sa kan du kanske skicka din adress till mig? Annars har jag de flesta tror jag. Sen blir det kvaller for mig. Vi har en hel ny dag imorgon som vi ska hinna med att upptacka sa mycket som mojligt pa.

puss


Koh Pangang

Det ar sa fruktansvart kul att läsa vad ni skriver. Jag blir alltid lika tårögd. Det är svårt att hålla tillbaka tårarna. 78 personer har läst mitt inlägg? Visst vi har en stor släkt men jag är lite häpen. Förmodligen så kommer vi till Phuket innan vi beger oss ut ur landet. Sa det vore riktigt trevligt att träffa Sofia och Fredrik, Jossan och hennes far.

Nu är vi och har varit ett bra tag pa Koh Pangang. Det ar mycket ungdomar här. stranden ar smockfull. Vi bor i en trevlig liten lya med TV!!!!! Det ar helt underbart. Vi har tva filmkanaler till och med. Vi har haft tv pa ett rum tidigare, som inte ens fungerade, och vi har varit borta i drygt en månad. Förstår ni mina abstinens besvär? haha
Vi har ett rosa badrum ocksa, det ar nog det som ar det basta med hela rummet.

Tack for de fina alla hjartans dag hällsningar! En annan firade alla hjartans dag med 4 piller mot forstoppning. Vad sags om det?! Eller det kanske var dagen innan? Jag ar helt dagbilnd. pa vag till koh pangnag sa kopte jag ett tuggumipaket i alla hjartans dag present till sofia. Gulligt av mig va? Det roliga var att jag strackte fram det till en annan dam, som liknade sofia en aning tror jag (hade nog vattenbrist eller natt liknande) och sa -Varsegod! Hon kollade lite konstigt pa mig och da forstod jag att det inte var sofia. Jag var rätt snabb att ta tillbaka paketet och gick vidare. Sofia blev glad i alla fall.

Tangentbordet ar fruktansvart jobbigt. Det går knappt  att trycka ner knapparna. Sa darfor skriver jag inte sa mykcet mer. Återkommer med mer information när jag hittat en annan dator.

Ägaren for det här stället kom nyss och sträckte fram en liten unge och sa - Här, du får ett barn för ikväll. Jag tog emot barnet och sa hej. Men vad fick jag för respons? Gallskrik.

Ja mamma, om dina arbetskamrater skulle se mig så vet de att du ar min mamma. Har tidigare erfarenheter av det :)

Manga kramar från lilla mig


RSS 2.0