Thank god its friday, eller?

Ännu en dag är över. Inte över egentligen det är ju fortfarande fredag. Men jag har slutat att jobba i alla fall. Snorig i näsan är jag också. Förkylningen sprids snabbt när vi bor så tätt inpå varandra. Liksom i samma rum. Men igår drog jag i mig en Wiskey i ett snapsglas så det ska gå bra det här. Fy farao vad äckligt det var. Irish wiskey ska inte vara i snabbsglas utan i ett Irish glas med kaffe, socker och en hel del grädde. Serverar en del sådana om dagarna faktiskt. Så när jag kommer hem så ska jag bjuda på Irishcoffe.

Idag har det rullat på bra. Har nu jobbat i, ja vad blir det, 12 dagar i rad. Tror att det blir så. Non stop. Imorn blir det en  hektisk dag då vi är tre för lite. Men det ska gå det med. Det fixar vi!

Idag så serverade jag ett gäng med mat, de var kanske 6 stycken. Jag arebtade vidare och lite senare när jag gick förbi och rydda tallrikar så sa den ene (de var norskar)
- det var det värsta jag har ätit i hela mitt liv. Kan du hämta hit kocken så vi får prata med honom.
Som vanligt så hör jag fel och tror att de säger att det var det bästa de ätit i hela sitt liv. Jag ler extremt mycket och säger
- vad kul, jag ska genast hämta kocken.
Senare visade det sig att de känner en av kockarna, Roger, och att de bara ville driva lite med honom. Fast jag fattar inte att de tullar förens de säger till mig att de bara var ett skämt och att maten var väldigt god. Det är alltid nått jag säger var dag som är värt att skratta åt. Men det får jag väl bjuda på helt enkelt. Skrattar jag med.

Annars så jobbar jag nu lördag och söndag, sen blir det fest på söndagkväll. 25 års kalas för en gutt namn vid namn Stian. En trevlig en. Han och björn brukar jobba med oss ibland. Sen så har jag inte så mycket mer att berätta. Mina fötter luktar illa och jag bör tvätta dem. Tänk er två fötter, blöta och instängda i tygskor i en hel dag. De luktar inte jordgubbe precis. Men å andra sidan så är det ett par jävligt snygga skor. Så vem bryr sig. Imorn får jag kanske jobba i afterskiin och det ska bli väldigt spännande.
- Du får välja mellan en Irishcoffe och öl?!

Mums

På norskt territorium

Nu är jag här i Norge. Inte visste  väl jag att jag skulle åka hit och jobba säsong. Men det är helt och hållet Husings förtjänst egentligen. Med anledning av att hon nämnde mitt namn till Daniel och så fick jag ett samtal av honom. Så oförutsägbart livet är. I alla fall  så har veckan gått sjukt fort och jag är helt slut i benen. Jag står ju hela dagarna och serverar drinkar, kaffe, kakao, mat och massa mer. Det är faktiskt riktigt kul trots att det är hektiskt. Det riktigt mycket folk nu under sportlovet. Vi har till och med slagit rekord med omsättningen för en hel dag. Vi är sjukt duktiga. Vilket team vi är!

Chefens bror är här och hälsar på och han står och kockar. Ikväll blir det middag. Sen ska vi väl fira att vi är så duktiga.

Föresten så bor jag i en timmerstuga, mycket mysig. Jag sover i en våningsäng och har överslafen. Jag lär mig en massa nya ord på norska. Ord som klutt, supplekasse, dyna, pute.. Vet inte riktig hur det stavas men jag tror jag att är i närheten i alla fall.

Kärlek

Galenpanna är rubriken och det handlar om mig

Jag är just nu i Stockholm. Sitter på centralstationen och kollar internet i väntan på Swebuss. Egentligen så skulle jag ha suttit på en buss just nu. Jag skulle ha åkt klockan 07.45 till Oslo i morse, men så blev det inte. Självklart gör mimmi valet att gå ut på krogen och göra Stockholm igår, vilket jag egentligen inte ångar för det var grymt kul. Kommer hem klockan fyra, askalas och ska lägga mig och sova. Ja jo, det var väl inte så smart. tänka sig att jag ville ju inte vakna klockan 6 då jag skulle upp packa ihop väskan och åka tunnelbana till centralstationen. Jag vaknade av att Michaela står vid sidan av sängen och låter lite upphetsad(kan man skriva så) för att jag har försovit mig. Jag sekunder på mig att dra på mig kläder dra ihop väskan och ringa taxi. Ber sedan taxishauffören att köra som en galning för att jag ska hinna med en buss. Vi tutar, frågar folk om vart vi  kunde hitta bussen men vi hittade den inte. Jag betalar springer in med min gigantiska packning och frågar efter gaten där bussen ska gå från. Men fan, 07:47, två jävla minuter för sent. Och nu sitter jag här med enny biljett och väntar. Ringde till Norge, min kommande chef, för att få prata med Daniel, han som ska hämta mig i Norge sen. Klockan är tidigt och Chefen står i duschen. Jag får tag i Daniel och vi planerade en ny resa. Klockan 02.30 ska han hämta mig i natt..

Jag är bakis och skulle vilja ha pizza. Undra om det finns en funderande toalett på bussen?

Peace

Det luktar unk i lägenheten..

Mot all min fömåga och ork så begav jag mig ut på uppdrag. Jag var tvungen att gå och handla på Hemköp. Det ligger en bir bort från syrrans lägenhet.  Jag gör inte om det. Snoret rann och tårarna började rinna längs mina kinder. Jag tyckte verkligen synd om  mig själv. Snälla influensa kan du inte ge dig av snart. Jag har haft dig i min kropp i snart 5 dagar. Jag blir så otroligt rastlös av att ligga still hela dagarna och att inte kunna äta, eller ens känna smaken av maten gör mig frustrerad. Har nu bett min mor att komma och hämta mig så jag kan ta mig ifrån den instänga lägenheten. Det luktar verkligen unk här inne. Men det är ju förståeligt när vi bara ligger här på varsin soffa och sover, rapar och fiser. Det var syrrans fina förklaring.

Något som är så kul och uppmuntrande är när man ringer sin kära vän i stöten och får höra lite sköna skvaller. Haha.
Herregud, "Anders" (så som hon vill kallas) kan lyckas med allt mellan himmel och jord. För en annan så har jag hört att ett gott skratt förlänger livet så jag vill gärna att du fortsättar i din vanliga anda. :))

Förmodligen så kommer jag åka till norge en liten sväng på sisådär två veckor. Om det blir som jag vill vill säga. Just nu så känns det som jag bara har motgångar och att det mesta bara är förjävligt. Men jag ska inte klaga. Det blir bättre. Positiva tankar och att allt kommer att bli bra är det som gäller. Affirmationer ska tydligen vara bra "min kropp är frisk och stark".

Nu orkar jag inte skriva mer.. Krya på mig och alla andra som ligger med influensan som sprider sig snabbare än någonsin.

Puss


The notebook

Jag har kanske sett min absoluta favorit kärleks film. Blev lite invecklat det där. Men herregud vad fin den är. The notebook är titeln och det föll en del tårar ned längs mina kinder. Den kan jag rekomendera. Och herregud vad snygg han är Ryan Gosling.

Jag sitter nu i en grön soffa. Inte speciellt skön. Eller visst är den skön, den är ju inte oskön om man säger så. Syrran ligger bredvid mig i en blå soffa. Hon har influensa eller nått i den stilen. Hon ligger i alla fall och tycker synd om sig själv och vill att jag ska aggera slav. Nått i den stilen. Det spelar inte riktigt någon roll vad jag säger eller gör jag får bara morr från mån vänstra(den blå sidan) i alla fall. :)

Jag är alltså i falun på introduktion, ett nytt jobb i ära. Får se hur det går. :) Bra förhoppningsvis. Ska klä på mig och hitta hem till Madde. Sen tillbaka för en tidig natt. Är trött.

Puss

RSS 2.0