Två dagar kvar av 2010

Benjamin Buttons otroliga liv. En mycket bra film och en helt underbar Jon i mitt synfällt. Jag har pysslat med ett album, ett mycket spännande album. Tror att två av mina kommer att gilla idén och tanken. Ett filmQuiz blir skapat så här sent. Han är duktig och jag vet att det finns några som kommer att uppskatta verket.

Tydligen har jag blivit godkänd på fyra av förra tentans moment, resultat av ett moment återstår att se. Mina funderingar kring det hela är att de har blandat ihop min tenta med någon annans tenta på Högskolan Dalarna. Eller så får jag helt enkelt acceptera att jag gjorde ett jävligt bra jobb på den tentan. Nu, kan jag inget annat säga än att det är rätt sorligt att jag glömt bort typ allt jag läste för fyra veckor sen. Det känns lite skrämmande med tanke på att jag läser till SSK.

Mina planer är i alla fall att slutföra kursen och sen sluta på Högskolans distansutbildning och söka mig vidare någon annanstans. Vart det blir återstår att se. När jag väl tar tag i saker så tar min klantighet över och jag missar chansen. Det kan enbart betyda att det inte var meningen för tillfället.

Husing pratar dialekt, Sofia pratar mer dialekt och Malin ska flytta hem till Dalarna.

Sov gott <3

RSS 2.0