En ekonomisk besvikelse

Tänk vad en Marabou chokladkaka 200g kan ta slut fort. Jag njöt inte ens, det var bara av ren sockertörst som jag slukade i mig den. Eller ja jag åt inte hela idag utan har delat upp den på igår och idag. Men jag tror fanimej att jag skulle kunna klämma i mig en 200grammare på en kväll. Så ligger det till just nu. Jag anar att det är något som komma skall. Något som vanligtvis återkommer varje månad. Röd i ansiktet, sötsug, dåligt tålamod, konstant hungrig och finnar är vanliga biverkningar. Just ja, svullen mage också. Konstigt nog så känner jag att även rumpan har svullnat upp. Men det beror nog mer på chokladfrossa, glassfrossa och vanligt vitt rostat bröd. Bröd är så himla gott helt enkelt. Jag skulle nog kunna leva på mackor, och inte tala om mackaroner med smör och salt. En matgourmet som jag är (eller?) så borde jag egentligen vara lite finare i smaken som att istället vara sugen på carpachio eller varför inte glaserade kotletter. Nej så är inte fallet just nu. Det är nämligen fruktansvärt tråkigt att laga mat ensam och till mig själv.

Men! Imorgon ska jag kocka. Jag ska göra mat i mängder och frysa in. Jag ska även göra ett försök med en surdeg som sedan ska bli surdegsbröd. Och varför inte, jag kanske ska odla lite groddar också? Sötbegäret måste trappas ner försiktigt. Till min räddning (om det skulle krisa) så ligger det en till 200grammare ren mjölkchoklad i mitt kylskåp.

Min lön som jag väntat på så länge blev inget glädjande besked. Efter att jag fick se det som skulle sättas in på kontot så slog det mig att jag bara hade jobbat sisådär 6 dagar i juni. Underbart?! Efter att jag nu har betalat alla räkningar så inser jag att jag får leva på typ gröt och lite sylt denna månad. Så jag får nog planera om min morgondag och strunta i matlagning och matdosor. Surdegsbrödet har jag nog råd med endå!

Ska lägga mig och kolla på en film, det känns lite bättre än att sätta på mig mina nya träningsskor och bege mig till springspåret. Jag skulle ju kunna få håll och kramp mitt ute i  skogen. Ikväll tar jag inga risker.

Puss!

<3

Det är helt underbart att få bete sig som en liten omogen tonåring ibland. Helgens fest i all ära. Där står vi mitt på gatan med en Iphone som spelar musik samtidigt som vi dansar och sjunger ”I’m fat I’m singel I’m ready to mingle”. Jag älskar mina vänner. Jag älskar verkligen att ha folk ikring mig. Det är det som är livet värt. Kärlek. Ingenting annat är viktigare än kärlek. Det är det största, det är mitt allt.


En söndagskväll

Äntligen är jag hemkommen efter ett åttatimmars arbetspass. Känslan av slitage och nedgångenhet är ett faktum. Jobbar och sliter är vad jag gör. Och mellan varven finns det plats för en fest här och där. Det är inte alls konstigt att jag blir pangfull när jag jobbar som jag gör. Gårdagens kalas hos Malin var ändå en riktigt trevlig fest. Jag såg till att äta massor både på dagen och på kvällen för att försöka frånstyra en karaterfylla. Maten på kalaset var utomordentligt god, det är så himmelens underbart att bli bjuden på mat. Ska försöka koka ihop något gott till syrran och Prada på onsdag. Närmare bestämt en trerätters med en mycket uppskattad efterrätt. En efterrätt i min smak nämligen IrishCoffee. Mums!

Har upptäckt att min ungdomskärlek nu har status "singel" på Facebook. I all hast när jag skulle ringa honom i lördagsnatt så hejdades jag av en mycket engagerad vän vid namn Pölsa som ser till att min dagen-efter-ångest inte ska bli allt för krävande. Jag la på luren efter en signal. Tur att hon satt mitt framför mig och frågade vad jag höll på med. Tack :)


För att palla morgondagen så ska jag försöka lägga ner mitt tunga huvud och andas några välbehövda djupa andetag.

Sov gott <3

Harry Potter

Nu är sista Harry Potter fimlen sedd och avbockad från listan. Vilken lista vet jag inte riktigt, men det borde finnas en. Hittade även ett mystisgt vykort uppsatt i trappuppgången där det stod någonting som jag verkligen inte förstod. Det var någonting om 50-talet, ensamhet och socialismen. Kändes rätt otäckt att läsa det faktiskt. Varför vet jag inte..

Eftersom jag sov till kvart över ett idag så fömodar jag att det tar ett tag innan John Blund kommer och besöker mig inatt. Klockan ringer halv sju imorgon. Det blir en fin frukost med rostat bröd och Turkisk youghurt. Inte så intressant kan tyckas.

Sov gott.

Obalanserat

Det finns verklige riktiga jävla nötter. Helt ofattbart att man kan bete sig som en jävla tönt och tro att man är bäst i hela världen. När killen höll på att bryta av lyset på min cykel fick jag nog. En riktigt stor fjant som inte ens kunde använda det svenska språket verbalt på ett korrekt sätt. Att använda könsord som avslut i varje mening går inte hem hos  tjejer. Stackars grabb. Hopppas du växer upp.

I övrigt har kvällen  varit riktigt fin. Får tacka för en god middag och inte tala om den underbara chokladtårtan till efterrätt. Det är fint att fira födelsedagar hos en trevlig tandläkare och en man som vet hur man bakar med fin choklad. Tack för att det finns underbara människor som väger upp så mycker av det obalanserade livet. Tack för att ni finns. Annars hade jag givit de flesta andra pojkar på moppo ikväll.

Nu är det dags för mig att sova i flera timmar. Sen ska jag inte göra mer än att plocka undan tvätten och göra det mysigt hemtrevligt imorgon. Sista HarryPotter filmen står också på planeringen imorgorn och det innebär POPCORN i mängder.

Puss och tack för er alla underbara människor som vet att ni är underbara. Ni andra kan försöka er på någon annan villig som är intresserad. För jag är inte INTRESSERAD!!

RSS 2.0