Ett glas vin gör mänsligheten lite mer avslappnad

Jag har insett att man ibland måste göra tråkiga saker för att kunna inse att andra saker är jävligt kul!

Jag intalar mig själv, läser en sida till, tar ett glas vin och stänger boken.
Krogen väntar.

Jag saknar de mina.
längtar, saknar, älskar

Jag kallar den Du

du du du får min vintervita kropp att känna sig vacker
fri som den vita fågeln breder jag vingarna runt om dig
Värmen strömmar längs min nakna kropps kanaler
det gör ont, det är vackert, det är tidlöst
jag infinner mig i att det är kärlek
det är kärlek som är vackert
det är kärlek som gör ont
det är kärlek som är tidlöst

och det är du som får min vintervita kropp att känna sig vacker
du du du får mitt hjärtas extra slag







Till dig


Slentrian



     
  

En soffpotatis bekännelse

Här sitter jag ensam och övergiven. Egentligen så är det mitt och alldeles mitt eget val. Jag får skylla mig själv. Jag hade kunnat följa med ut. Men icke. Jag stannar hemma kvar i tv soffan. Och vad tjänar jag på det? Inte ett skit kan jag påstå. Inte ett jävla dugg.

"Just do it" måste vara det enda och det bästa mottot här i världen. Vafan. Man lever ju bara en gång? Eller? Jag har inget minne av att jag har levt ett tidigare liv i alla fall. Jag känner att min själ är rellativt ung. Och vad fan gör jag hemmai tv soffan? Sova kan man göra som pensionär.

Kröka är det som sker här hemma på Järnvägsgatan 12. Sällskapsspel och krökning på högsta nivå. Mina två smarta, Sorken och hjärtat själv(Jon) är brightast här i höghuset. Att ha en pojkvän som är kapabel till att få vara med i Mensa är coolt. Riktigt jävla häftigt. Att få en hel förklaring till just frågan varför, är det bästa att höra. Jag älskar att höra historier om saker och ting. Att jag sen glömmer lika lätt som en guldfisk glömmer det senaste simtaget är en annan femma.

Som så många gånger förr står ölburkarna på rad på vardagsrumsbordet. Spotyfy i högsta hugg och en granne som ringer securytas. Men, skulle jag vilja lägga in här. Securytas har inte visat sig på denna plats efter att Jon varit ner och pratat med grannarna. Ett tipps till er alla där ute som drabbas. Tråkigt att förstöra en förfest sådär. Securytas är riktiga partypoopers vill jag lova. De kan nog ge mig sig själva på den fronten. Ett jävla glädjedödande jobb. vad vinner grannarna på det egentligen? När de väl har ringt, vi kallar dom S, så är de så förbannade att de inte kan somna och klockan är redan så mycket att de är frustrerade över att klockan är just mycket att de inte kan sova. Sen i vetskap om att de precis har förstört en riktigt jävla rolig förfest. Är det lönt att ens gå och lägga sig då? Det känns lite som att skönhetssömnen blir bakvänd och en annan rynka tycks titta fram morgonen därpå. Eller?

I alla fall så är min kärlek ute på krogen utan sällskap av damen. Men med sina krökarpolare. Same shit different name? Nej så är det inte rikigt kanske. Jag bidrar med mer ömhet och kärlek. Jag har svårt att föreställa migett djupt och passionerat hångel mellan Jon och Sorken på dansgolvet.  Visserligen blir det några smällar på armen och små brottningsmatcher men det är nått man får stå ut med i ett förhållande med mig helt enkelt. Det finns ingen sorts fetitsh när det gäller hårda tag och slag. I alla fall inte från min sida. Ingen sida som har visats i alla fall och troligtvis så kommer den inte visas heller. Troligtvis.

Tacos, bullar, tårta, hemmagjorda dammsugare(dustsuckers), kaffe och mys med lets dance. 6 års kalas är namnet. Mosters små troll. Eller min systers små troll är nu 6 år fyllda. Helt sjukt faktiskt. Jag känner mig därför lite äldre, lite mognare, lite bättre. Ett steg i rätt riktning skulle man kanske kunna säga. De små söta liven har hela tonårslivet kvar. Den jobbiga, härliga, spontana, hemska, glada och framför allt roliga tonårstiden. Tider var det allt. Oja. Om jag tänker efter så är det inte mindre härligt nu som då. Man känner sig själv lite bättre till och med. Då menar jag lite bättre. Underbara vänner finns, en del på avstånd, och underbar pojkvän finns fast nu på krogen. Små troll som William och Wilma som springer mot en när man kommer och ger en världens största bamsekram och som får en att känna sig som världens bästa moster. Man får ju lite ånger att man inte följer med och leker varje gång de frågar. En dag frågar de inte mer för då är det mer killar eller tjejer, öl eller cider som lockar? Kanske kanske inte. En mosters tid är varsam. Den ska man ta hand om.

Jag funderar starkt på att ta en låång varm dusch.

Have fun, kröka på, take care,

kärlek till mina.

Run


Har Pippis pappa en dubbelgångare?

'
Om, så finns han i min släkt.

Det handlar om att ge och ta.



Jag har investerat i små söta bokstäver. Det är såhär jag känner ibland.
Inte för att det är en känsla, det är mer som ett begär.

Coolstuff

Helt plötsligt så kunde jag inte se mig själv som en Socionom. Jag stod där och kunde inte se mig själv arbeta som SOCIONOM. Det kanske inte är meningen heller? Förmodligen så borde man lyssna mer på sig själv. Fast, jag som person kan döma alldeles för tidigt i många situationer. Jag känner, fakta är tråkigt. Thats me.

Jag har skrivit in mig och jag tänker ge det hela nästa vecka. Sen får vi se. Velpällen själv ska ta en riktig funderare. En funderare över mitt liv kanske? En funderare på om det är tillräckligt coolt att plugga Socionomlinjen i Örebro. Ska man vara cool så måste man ha is i magen. Is = kallt = cool?! Ska jag behålla is i magen så måste jag ge det en chans. Jag tar det piano.

Jon sitter och spelar Mass effect. Det verkar rätt coolt faktiskt. 

Nu får jag lägga av jag är inte så cool som jag försöker låta Min pojkvän är cool däremot det har jag alltid tyckt ända sen jag träffade honom på MC Donalds. Eller, egentligen så menar jag väldigt mystisk och sexig.

Puss 

 


Härligt..


Orkidé är vackrast


Mysigt värre

Nötter och ännu mera nötter. Nötskålen står framför mig på bordet och jag kan inte låta bli att äta. Får väl snart en allergichock. Studierna ligger väldigt nära för min del. Tänkte att jag skulle göra ett försök även fast det kanske inte känns helt 100%. Men kan säga att det känns mer rätt nu än mina första försök. Visserligen kasnke det hade varit roligare att plugga i Uppsala men Örebro blir nog bra det mer. Kan inte unvdika att jag är lite nervös. Sömnlösheten är efter mig varje natt nu. Fast inatt sov jag som en prinsessa, likaså natten innan. Konstigt nog så sover jag bättre på en madrass i vardagsrummet än i sovrummet. Det blir lite mer intimt och mysigt när vi bäddar madrassen framför tvn. Jag gillar det.

Grapefrukt är ruskigt gott. Jag vet inte riktigt hur jag kan det men jag är grym på att äta den. Min teknik med skeden går liksom hand i hand med grapen. Till skillnade från Jons sätt att äta grapefrukt så ser han mer eller mindre ut som Odjuret när han äter välling. Men det är rätt sött.

min                  hans

En tjejkväll med tacos fast med kycklingbitar istället för köttfärs var en succé. Det var till och med ruskigt gott med krossad annanas på. Till det visades filmen Fanny & Alexander. En klassiker av Ingemar Bergman. Det måste ha varit super länge sen jag såg den för jag hade minimala minnen av att jag har sett den tidigare. Den var lång men bra. Sofia och jag fortsätter kvällen med ett dataspel som sätter hjäran på prov. Maschinarium tror jag att namnet var på spelet om jag inte är minns helt galet. Vi genomförde tre eller fyra barnor på typ två timmar. Klurigt var det. Sammanfattning; helt underbar och mysig. Tack för det.

Saknar min och vill att han ska komma hem.
Kärlek


RSS 2.0