Min


Det är han, jag svär att det är han.

Underbart

Med världens fyllehicka sitter jag här vid köksbordet och bara är. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, och skönt är väl de ibland. Bara ibland. Däremot så har jag varit på det rommerska badet i sporthallen i Ludvika med mina arbetskamrater och badat bastu samt fått en helt underbar ansiktsbehandling. Sen gick vi till retaurangen Akropolis och åt Grekiskt julbord och även de var helt underbart gott. Man kan väl säga att jag är mätt och belåten för en hel helg, och då är även fyllematen inräknad. Tack och bock för de.

Nu sitter jag mest i min egen förvirring om jag ska ändra på min ansökan till studera. Jag är nämligen den som ändrar mig i sista sekund om det finns möjlighet att göra det. Och nu så finns de det. Jag tror att jag ska göra de. Gambler som jag är.

Jag tog desvärre inte med mig kameran på cupen så jag kan inte dokumentera med bild hur jag har haft det ikväll. Mycket trevligt var det i alla fall. Eftersom jag inte är någon direkt berättare så får jag illustera i bilder istället. Känns mycket lättare många gånger. Och om det är någon som inte förstår sig på då jag berättar i bilder så beror det på att de inte var med helt enkelt.

Ja, jag är lite små full. Hickar som bara den. Hick. Färlåt, men jag tror att jag måste gå och lägga mig i soffan. hick. Det borde vara bförbjudet att lägga sig i soffan nu så här klockan nio en lördagskväll. Vart är mina öl och vart är mina vänner kan man fråga. Hick.

Natten är ung. Vem vet vad jag kommer att hitta på? Inte ens jag vet det.

Kärlek. Hick

Allt och inget

Fredag i all ära. Har kommit på att frukost är grymt gott. Ett rött te som smakar jul i kombination med en "nybakt" smörgås med ost och röd paprika. Det är grymt. Det kan vara en bra start innan jobbet. Antar att det blir en hel del folk idag med tanke på att det är löning och så vidare. Man borde kanske köpa något åt sig själv också. Det sägs ju att dett rött glas vin om dagen ska vara bra. Och jag tycker att det låter sunt.

Bilen ska nog säljas. Och med nog så menar jag att jag inte riktigt  har bestämt mig. Jag har nog bestämt mig egentligen fast ändå. Det är ju riktigt skönt att kunna ta bilen och åka till jobbet till exempel. Men det går bra bussar så jag borde satsa på det istället. Det blir mycket billigare i längden. Ja jo, den åker ut på blocket. Så blir det. Japp.

Borlänge gjorde min dag igår. Det var riktigt kul att shoppa den här gången. Det var verkligen rogivande och jag hittade ett och annat. Jag köpte förstås inte allt som jag hittade för då hade nog min hela lön försvunnit samt att jag då ska ha råd med några julklappar också.

Det här teet var fruktsansvärt gott, himmelskt. Fruktansvärt och himmelskt har två helt motsatta betydelser men i den här meningen så har de samma funktion, samma betydelse. Bara det att man måste sätta "gott", ett positivt adjektiv, efter.

Ah. Nog om de.

Kärlek

The Rock

Snart åker jag till jobbet. Det var så mycket som jag ville hinna med att göra idag. Men det var något som höll kvar mig i sängen. Om det ändå hade varit Jon. Det var inte han. Det var endbart mig själv. Trött som få och mardrömmar som får mig att må dåligt. Inga läskiga drömmar, mest jobbiga.

The Rock. En klassiker enligt vissa. En av dom filmer som de flesta har sett. En av många som folk kasnke pratar om och tar förgivet att dom är sedda av majoriteten. Antar att jag tillhör minoriteten. De som inte har sett "klassikerna". Men istället så är jag den som har nått att se fram emot. En klassisk film till exempel.  The Rock var en bra film. Sevärd. Se den! Nicolas Cage var ruskigt bra i den filmen också.

Snart är det jul och snart kommer Joppe hem på besök. Världens bästa Sofia.

Tack och Kärlek Systemet nästa




Har du en famn för mig?



Ja sen gick jag ut på krogen. I lugg. Tänk vad man kan göra med lite smink och en kamm.


För länge sen

Jag känner saknad.

Kärlek

God kväll

This is the first day of my life- bright eyes. Det är den låten som spelas nu. Det är en låt som jaghört förut och som jag tycker väldigt mycket om. Nu hittade jag den på en playlist från joppe på Spotify. Spotify det är grejer de? Eller? Jag frågar mig själv lite smått så här på en lördagseftermiddag. Vart i helvete försvinner allt de som man hade förut?

Punka på bilen. Fanjävlaskitpunka. Men stackars bil som inte kan rulla. Som inte kan köra sin matte till alla platser hon vill. Nog om det. Jag ska byta det jag ska. Men regnet hindrar mig just nu och krafterna för den delen.

Livet är bra underligt.

Kärlek

Nattbabbel

Hostan är än kvar men i en mycket lugnare form. Spotta är det enda rätta. Få ur slemmet, inte svälj. Jag tror att jag har ätit mig mätt på mitt eget slem allt för ofta de senaste dagarna. Spyr gör jag också. Sista gången idag får jag hoppas. Äckligt. Men mer är det inte. Eller jo jag känner mig fruktsanvärt förkyldful. Om man nu kan uttrycka sig så. Kan tänka mig att det finns fler som förstår vad jag menar med förkyldful. Man blir liksom blek och svullen på nått vis. Sen ändras rösten så man nästan blir rädd när man öppnar munnen där på morgonkvisten.

Ligger själv i den stora King Size bädden och längtar efter någon att hålla om. Jag vill ha min sköna höna här breve. Känna lite kärlek, lite ömhet, kanske kan krydda till det med lite passion också. Men eftersom vissa måste jobba natt så får andra ligga själva i sängen med en rätt stor flodhäst som ligger och sneglar. De som har en flodhäst i sängen vill säga. Jag är sjukt imponerad på min pojkvän och på folk i min närhet i huvudtaget. Men mest på att Jon kanske just nu står och opererar. Han har livet i sina händer skulle man kunna säga. Har nog inte känt mig så här imponerad förut.

Jag har tänkt på det här med kärlek idag. Att folk allt för ofta byter partners. Fast egentligen, är det inte rätt så ska man inte vara tillsammans heller. Man kanske är för ivrig helt enkelt. För ivrig på att hitta den rätte. Det är ju riktigt många som hittar sin partner via jobbet, vilket kan vara både smart och mindre smart. Man spenderar ju en hel del av sitt liv på sitt jobb och då har man chansen att se sin älskade sen har man en hel del gemensamt att prata om också. Man kanske har en annan förståelse, en bätter förståelse för varandra. Men samtidigt så kan det ju också bli för mycket att hela tiden vara inpå varandra. Fast där tror jag att jag säger emot mig själv. Är man kär så är man. Att se Jon på arbetet skulle vara ännu mer attraktivt än destruktivt. Jag saknar han helt enkelt. Även fast jag inte har den vita rocken på mig, som jag passar rätt bra i, och ingen läkarexamen så kan jag säga att man behöver inte ha samma jobb för att vara den one and onely för varandra. Det kan nog klicka ändå.

Nu känns det mer eller mindre som att jag bara babbalar. Ska sova bort den sista hostan och sova fram till nästa morgon. Jag hoppas flytten blir grym för dig min vän. Älskar du ditt liv nu?

Kärlek

Humör

Den är lite suddig, men fröken Ida är så söt så det har ingen betydelse!


En Serie Om Husing


Lätt att glömma

Ja just de ja, bloggen. Lätt att glömma. Förlåt mina troga läsare. Förlåt.
Har kollat min statistik på den här bloggen och jag undrar varför folk är mer bloggintresserade på onsdagar jämfört med de övriga veckodagarna? Kanske att folk tar ett glas rött och läser bloggar eller att de bara av ren tristess, på grund av att tv-tablån inte faller i samma tycke sitter och läser andras bloggar. Jag vet faktikst inte. Och jag lär nog inte komma på det svaret om ingen berättar för mig. För när det gäller mig och mitt bloggläsande så har jag ingen särskild rutin. Sitter jag vid datorn så kikar jag på vissa bloggar, det sitter ryggmärgen.

Förövrigt så har mina funderingar gått över till alla mina misstag och fel som jag gör banne mig hela tiden. När tar det slut? Kan man undra. Man har ju ett X antal fel som man kommer att göra i hela sitt liv. Det är ju nedräkningi alla fall, men jag tror att jag har en del kvar. Eller?! Griniga kunder kommer man aldrig att slippa heller. Thats life behind the desk, helt enkelt. Men för att resna tankarna så tänker jag ta mig en promenad i mörkret trots min förbannade hosta. Hunden Zorro ska få följa med om han vill, vill säga. Är rätt hungrig så jag kanske ska ta mig nått att äta innan. Man står sig inte på en Scones en hel dag. Nej, man gör inte det trots att man tror det när man har ätit en. Det lägger sig som en slaggs mjölklump i magen. Men gott är det.

Nej jag skippar maten. Tar det sen. Kan ju inte riskera att få håll på vägen.

Kärlek

RSS 2.0