Plopp

Kan inte låta bli att försöka förstå varför Facebook valt ett "plopp-ljud" som signal till livekonverastionen? Lite kul är det allt, men inte så kul att jag höjer volymen för att få större effekt på det hela. Man blir ju nästan vettskrämd när man har för högt. Hjärtslag och kallsvettningar typ.

Nu ska jag till systemet. Är fanemej nervös idag med. Där har dom i alla fall inget "ploppande" när kunderna kommer in. Fast det vore  ju rätt kul om det utgav sig ett plopp istället för;
-skulle jag kunna få se ditt leg?


kärlek


Ölspel och trevligt sällskap hör till gårdagen.

Jobbet är bra härligt när det är lördagskväll. Faktiskt. Folk är glada och trevliga i väntan på att å komma hem och äta något gott. För det är väl något gott man ska unna sig en lördag? Inget stress.
Igår bjöd jag och Jon ett trevligt hok på god mat och en överflödig efterrätt. Mycket trevligt och jag tror att det uppskattades. :) Utgång men ingen dans. Får se vad kvällen har att erbjuda en lördag som denna. 
Nu ska jag ut till civilisationen igen. Kassa 1 väntar och jag ska banne mig sitta där tills jag låser dörrarna. Det kallar jag makt.
Förövrigt så framkallar en flaska rött huvudvärk dagen efter. Det borde stå som biverkning på flaskans etikett. Eller flaska och flaska, treliters tetrapack. 

Kärlek till mina 

Peppar

Klockan är mitt på dagen. Det är så här dags som jag blir hungrig och det är definitivt sånna här tillfällen man klantar sig i köket. SJälv tappade jag ungefär en dl peppar på min tallrik. Det är då man vill skrika rakt ut, men ack så jag höll mig. Starkt såg det ut att vara. Men Pasta är ju helt gudomligt händigt med tanke på att man kan skölja av det igen utan att det tappar smak.

Grattis Ida på din födelsedag. :)


Hey&hå Jungman Jansson!

Husing

peet

Sofie

Joppe



Höj glaset och låt lyckan komma in.

Kärlek

Allt och ingenting skulle väl kunna passa?

Den vita luddiga mattan och en kaffekopp i handen. Eller i handen var väl lite att ta i. Att skriva med en hand på tangentbordet är lite för mycket för mig. Jag skulle bli allt för irriterad på att jag varken kan skriva fort eller rätt med en hand. Ibland kan jag ha en kort stubin när det gäller mitt tålamod.

Det var i alla fall riktigt länge sen jag skrev och jag vet egenligen inte vad jag ska komma med nu heller, men på nått sätt är det skönt att skriva ur sig allt och inget i alla fall. Även fast jag vet att min blogg inte är högt prioriterad så får jag en tankeställare eller i alla fall släppa ut allt jag har i huvudet och därmed få mer plats för annat.  Annat som livets funderingar. Framtiden. För vem funderar inte över vad som kommer att komma här näst. Jag tror inte att jag är ensam om det, eller så är jag det?!

Ludvikas uteställe på vintertid är Solo. Självaste namnet säger ju en hel del, Solo = Ensam. Är man ensam så tröstar man sig med att dricka, dricker man mycket så blir man full, blir du full så har du riktigt kul på Solo. Det skulle kunna vara så. I annat fall så tycker jag att Solo inte alls är kul. Kan bero på att man får betala hundra kronor för inträde och att jag vet redan då att det inte är värt de, det är fruktansvärt varmt, jag har inte varit tillräckligt berusad och så vidare. Sist var en riktigt dröm start inne på Solo. Eller? Röd i ansiktet och instängd på herrarnas toalett. Mer behöver jag inte säga.

Kärlek


RSS 2.0