Våffeldag utan våfflor är ett faktum

Mitt i livet, det är där jag befinner mig. Jag är inspirerad till allt vad som kommer i min närhet just nu. Att skapa är vad mitt kall är. I alla fall för tiden Nu. Jag är sjukt sugen på att skapa, skapa vad som helst. Jag har nyss sytt om en riktigt gammal klänning som jag hade på min farfars begravning när jag var sju år. Den har blivit en mycket söt, men ändå propert snygg lång topp som passar alldeles utmärkt till fest/vardag.. Jätte kul. Nyskapande av något gammalt. Har riktigt mycket kläder i kartonger som man skulle kunna göra något sjukt kul av. En väska kasnke?! Något som jag saknar nu är en schyst tygväska som ersätter den vardagliga väskan. Jag har aldrig varit fan av väskor, inte i praktiken i alla fall. Därför tror jag en tygväska är ett utmärkt allternativ för mig. Ett projekt är att ta mig ner till Götet och skapa tillsammans med Sofia. Tror att vi skulle vara grymma skapare tillsammans. Illustartion och skapande!

Fan va nice.

Våffeldagen - Idag. Idag är våffeldagen. Chansen att jag får äta våfflor idag är små. Möjligtvis om jag letar pant för 349 kronor och beger mig till Lyviksberget och införskaffar ett våffeljärn så kan jag sätta igång med gräddningen. Riktigt fina och crispiga våfflor med hallon, blåbär och grädde! Mumsfilibibblan. Jag gör mig själv lite besviken om jag inte gräddar våfflor idag eftersom jag febrilt letade efter ett våffeljärn i alla vrån på TyriHans norska skidcafé utan resultat förra året. Inga våfflor förra året och inga våfflor i år, kommer jag aldrig mer få äta våfflor? Frågan tär på mig.

Kärlek


Morgon med p3

Med morgonpasset i P3 får min morgon att kännas bra. Jag älskar verkligen att lyssna på radio när jag vaknat. Gjorde det mycket förr men har mer eller mindre trappat ner på den morgonritualen. Morgonsoffan i tv4 är också något som också hör morgonen till. Är för tillfället hemma i mitt "flickrum" i Smedjebacken och ska snart gå till jobbet och tjäna det törstiga folket med alkohol. Det finns ju också  alkoholfria varianter vilket är viktigt att påpeka med tanke på att 2010 är ett hälsofrämjande år. Ett hälsofrämjande år för den som vill, vill säga.  

Puss

Blödiga pussbilder


Prag

New york


I will try to fix you

När jag är stressad får jag lock i högra örat. När jag äter för mycket grillkorv får jag ont i pannan. Just nu är det locket i örat som stör mig, jag hör ju inte ordentligt. Något som jag verligen skulle behöva nu är en kopp kaffe och en liten snus att stoppa under läppen. Äckligt. Båda ger en skön avfärgning på tänderna. Vad håller jag på med? Lägger jag mig i ett solarium också så vet jag precis hur jag kommer att se ut när jag blir 35. Men jag tar bort den bilden i huvudet. Vill ju inte få lock i vänstra örat också.


En skön sommarbild är aldrig fel! Snart är det sommar.....

Mums för mat

Mat är gott, mat är bra, mat bör man ha för att överleva. Förmodligen så har jag vräkt i mig alldeles för mycket mat än vad som är nödnändigt. Jag har hamnat i en riktig mat-period. Jag kan till och med äta fast jag inte är särskilt hungrig. Hur ska man få bort den känslan, att man hela tiden vill äta. Kanske det beror på en sorts tristess, är ensam hemma och har egentligen ingenting som jag måste göra. Istället går jag och tänker på vad jag ska äta till lunch precis efter frukost. Idag har jag i alla fall ätit havrefras, mjölk och lingonsylt till frukost och mackaroner i mängder tillsammans med Jons riktigt goda kryddiga köttfärssås. Mums. Vad ska jag äta till kvällen?! ;) 

Jag ska nog ta och hitta på en trevlig hobby, kanske virkning, fotograferingen som jag inte lyckats lagt ner någon energi på. Eller.. Varfrör inte hitta en rolig tapet som jag kan tapetsera hallen med. Jag vet inte riktigt, men nånting smart borde dyka upp snart.

Älskar dig


Årets tomte 2009


Det saknas bara en skylt och därefter skulle vi kunna dra slutsatsen att vår tomte blev haffad efter julklappsutdelningen.  Eller?! Haha


RSS 2.0