Vi blev ett konstverk



Höstbilder som jag lovat.




Nyponbuske?

En garanterat stulen cykel.

Brinnande mysfaktor.

Vägarna förbi Grand Central Station


Central Park, New York


God morgon och ett starkt osande kaffe

Nu sitter jag här med en gurksmörgås i handen och en kopp mycket starkt kaffe bakom ryggen. Jag sitter inte bara här utan mer eller mindre på en bit lurvig matta som lossar hår. Hungrig är jag bannemej. Min födelsedag var helt underbar på tal om något annat. Fick en hel del fint och massor av uppvaktanden. Pricken över iet var när Jon väckte mig med en varm kopp choklad toppad med grädde. Det var en tradition när man fyllde år som liten, att man just fick en kopp varm choklad med grädde på morgonen. Lite nostalgiska känslor dyker upp. Gott är det i alla fall, heltutan tvekan.

Jag och Jon var hem till min mamma och Peter igår på en bit mat. Mycket gott. Det slutade i alla fall med att vi satt i soffan under en het diskussion om rymden och att ju längre bort från dragningskraften man är så blir man yngre. Ska be någon förklara det för mig så poletten trillar ner ordenligt för helt ärligt så fattade jag inte riktigt igår. När det gäller sådana där grejer så vill jag helst ha hela forskningsmappen med alla uträkningar framför mig så jag kan se med egna ögon hur de har kommit fram till detta påstående. Du som bor högst uppe i en skyskrapa, grattis du är yngre än vad du egentligen tror att du är.

Jag ska fortsätta spåna i obegripliga ting. Saker som bland annat rör mig och min framtid. Kanske får jag i mig en till macka. Puss och hej, så länge.


Kärlek

Min födelsedag

Ja må du leva, Ja må du leva... Grattis på min födelsedag.
Tack.

Jag tror att jag är världens lyckligaste just nu faktiskt. Klockan 05.55 väcker en viss Jon mig med frukost på sängen. Inte vilken frukoset som helst heller. Varm oboy med grädde till att börja med, det var naturligtvis höjdpunkten. Sen Yoghurt med banan, macka med keso, juice och en kiwifrukt. Han hade också ställt ett litet brinnande ljus på sidan av tallriken. Så nu sitter jag här på vardagsrumsmattan klockan 06.30 mätt och belåten och skriver ett bloggonlägg. Eftersom jag är rätt pigg så ska jag nog ta och titta på en film, eller två.

Hoppas du har det fortsatt underbart i STORA staden Sofia och det där med dina fötter. Hm. Du borde kanske byta bort dina sandaler när du går milslånga promenader om dagarna? Eller vad vet jag:)

I alla fall så blir det fika hemma hos mig ikväll, eller hemma hos pappa. Så den som vill får gärna komma på en bit tårta!

Kärlek

Tunnelbanan

Första dagen i New york City spenderade vi mestadels i tunnelbanesystemet.





New York staden

New York New York!

Herregud vilken otroligt häftig stad. I mitt tycke så finns det riktigt mycket att göra. I och för sig har de allra flesta stora städer mycket att erbjuda. Jag, mitt hjärta Jon och min underbara Sofia har hunnit med en hel del. Musikaler i all ära, då vi såg Phantom of the opera och Lion King. Andra äventyr som Madame Tussauds. Rockfeller. Ground Cero. Shopping. Svampbob fyrkant i 3d verson. Bio - Ponyo. China town. Little Italy. Irrländsk pub. Underbart fin lägenhet. Central Park. Dinosarier. Museum. Konst. Vin. Choklad. Sex and the City. Fotogtafier. Frihetsgudinnan.
God mat. Starbucks. Naken Cowboy. Tack Jon och Tack Sofia för en skit kul resa.



Det känns lite konstigt att vara hemma. Snorig i näsan är jag och håller på att ska försöka planera vart jag ska fira min födelsedag. Ibland tycker jag om födelsedagar och ibland gör jag inte det. Kan inte bestämma mig om jag gör det nu eller inte. Det är nog för att det är en del att ordna. Det är nog för att det alltid under de senaste åren har varit så besvärligt inför dem. Men Tårta blir det. Det är en sak som är säker.


RSS 2.0